top of page
Hero-image-web-kotipaiva_v2.png

Lokakuu 2023

Postipuiston
Kotipäivä

1.10.

Klo 12-15

INFO

INFO

Postipuiston Kotipäivä tulee taas!

1.10.2023 Klo 12-15

Tule tutustumaan ihanaan kaupunginosaan, upeisiin asuntoihin, alueen rakennuttajiin sekä viettämään aikaa mukavassa seurassa. Täällä on ilo elää!

 

Postipuisto on Pohjois-Pasilaan rakentuva moderni asuinalue, joka tarjoaa hyvät liikenneyhteydet, kattavat palvelut ja viihtyisän asuinympäristön aivan Keskuspuiston kupeessa. Täältä voit lähteä metsälenkille suoraan kotioveltasi ja pohjoismaiden suurin kauppakeskus Tripla on vain 10 minuutin pyörämatkan päässä.
Alueen suunnittelussa yhteisöllisyys on ollut merkittävässä roolissa, joten palveluja ja yhteistiloja löytyy moneen käyttöön. 


Alueen rakennuttajat ja rakentajat ovat paikalla kertomassa kodinostajille ja asumisoikeusasuntojen etsijöille alueen uudiskohteista. Osaan kohteista tarjolla huippuetuja!
Katso linkit rakennuttajien omille kohdesivuille ja mahdollisiin etuihin alempaa.

Tule kysymään lainatarjous uuteen kotiisi! Tapahtumassa ovat mukana myös
OP:n, S-Pankin ja Nordean edustajat.

Lisäksi ohjelmassa luvassa mm.

  • Poniratsastusta ja hevosajelua perheen pienemmille
     

Etuja Postipuiston Alepaan

  • Alepan Postipuisto-aiheisia tuotteita jaossa esittelykohteissa nopeimmille. 

  • Esittelykohteissa jaamme etukuponkeja Alepaan, jolla voit lunastaa kahvia, teetä ja kaakaota veloituksetta (Huom. Kuponkeja rajoitettu määrä) 

TAPAHTUMAPAIKKA

Tapahtuman keskipisteenä toimii alueen uusi upea yhteisötalo, Postivarikko. Postivarikolla pääset tutustumaan rakentajien edustajiin ja sieltä on myös helppo aloittaa kierros alueella oleviin kohde- ja asuntoesittelyhin.
Postivarikon osoite on: Rullakkokatu 2, 00620 Helsinki.

LIIKENNEYHTEYDET

Postipuistoon pääset kätevästi esimerkiksi bussilla tai pyöräillen. Bussi 56 kulkee aivan alueen vierestä Metsäläntiellä. Juna-asemia löytyy lähistöltä useita.

  • Käpylän asema 1,7 km

  • Huopalahden asema 2,1 km

  • Ilmalan asema 2,0 km

Huomioithan, että pysäköintipaikkoja on alueella rajatusti. Pysäköinti on sallittu vain erikseen merkityille pysäköintipaikoille. Näitä paikkoja ovat P-merkeillä osoitetut kadun varressa sijaitsevat pysäköintipaikat ja erilliset pysäköintialueet.

TAPAHTUMAKARTTA

Postipuiston-Kotipäivä-kartta-syksy-1191px.png

Avaa kartta isompana tästä

TAPAHTUMASSA MUKANA

1.png
Evälahti-web.png
bonava-web-2.png
asuntosäätiö-web.png
Postivarikko-logo-180x80.png
Alepa-musta.png

JÄRJESTÄJÄT

Postipuiston Kotipäivä järjestetään alueen rakennuttajien yhteisvoimin

 

Helsingin Pohjois-Pasilaan, Keskuspuiston kupeeseen rakentuva Postipuiston asuinalue alkaa valmistua. Yhteisöllisyydestään tunnettu alue on saanut myös rakennusliikkeet ja rakennuttajat ideoimaan asuinalueen kehittämistä yhdessä. Yhteisestä ideasta rakentui Postipuiston Kotipäivä, joka esittelee kotien lisäksi myös uutta rauhallista asuinaluetta ja sen erityispiirteitä.

TUTUSTU ALUEEN RAKENNUTTAJIIN

​Osa rakennuttajista tarjoaa myös kampanjaetuja kohteisiin, joten rakennuttajien omat sivut kannattaa laittaa myös seurantaan. Tutustu Postipuistoon kohteisiin ja toimijoihin alla olevista linkeistä:

Järjestäjät
Kiitos kaikille 28.5. tapahtumaan osallistuneille!

Postipuiston ensimmäistä Kotipäivää vietettiin iloisissa tunnelmissa sunnuntaina 28.5.2023.
Päivä oli täynnä aurinkoa, jäätelöä, iloista mieltä sekä tutustumista uuteen alueeseen ja upeisiin uudiskoteihin. Alueen valloittava yhteisöllinen asukastalo Postivarikko toimi tapahtuman keskipisteenä.

Tutustu tunnelmiin oheisista kuvista.

Postipuisto-aluakuva-kotipaiva.jpg
bottom of page